1.5 milionë euro tender për kontrollin e cilësisë së rrugëve

17/04/2019 11:09 AM 0 komente

Ministria e Infrastrukturës ka shpallur një tender prej 1.5 milion eurosh për “Ekzaminimet kontrolluese për materiale dhe për kualitetin e punëve në projektet e infrastrukturës rrugore”. Tenderi është i ndarë në dy grupe. Në të parin hyjnë rrugët nacionale, rajonale dhe lokale, ndërsa në grupin e dytë hyjnë autostradat dhe zgjerimet e rrugëve nacionale e rajonale, shkruan sot Gazeta “Zëri”.

Hiç më pak se 1.5 milion euro parashihen të shpenzohen nga Ministria e Infrastrukturës për kontrollin dhe cilësinë e rrugëve në gjithë Kosovën.

Në njoftimin për kontratë, të cilën e ka siguruar gazeta “Zëri”, thuhet se tenderi në fjalë është i ndarë në dy grupe.

Në të parin hyjnë rrugët nacionale, rajonale dhe lokale, ndërsa në grupin e dytë hyjnë autostradat dhe zgjerimet e rrugëve nacionale e rajonale.

ZERI

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of