100 më të klikuarat 2014

12/01/2015 12:00 PM 0 komente

Rritja e shpejtë e penetrimittëinternetitnëShqipërivitet e funditkandryshuarmënyrën se sinjerëzit (sidomostërinjtë) mendojnë e sillen, karevolucionuarkomunikimindhe median, kandryshuarformat e tëbëritbiznesdhetëreklamuarit. Jacilatjanë 100 faqet më tëklikuaranë vend   Nga Ornela Liperi Vetëm 2500 përdorues interneti numëroheshinnëShqipërinëvitin 2000. Më se njëdekadë më vonë,më shumë se 1.8 milionëshqiptarëhyjnënëfaqetëndryshme online, duke kërkuarinformacione, duke lexuarlajme, duke punuar, duke uargëtuar, komunikuar, duke krijuarlidhje me tëtjerëtdhetëtjeraalternativa pa fund, që zhysin shumëkënd në botën virtuale për minuta e orë të tëra gjatë një dite apo nate.     Rritja e […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] dhe sisteme të ngjashme kryejnë analizat, parametrin gjeografik, kryesisht, e bazojnë në IP[1] e vizitorit. IP-të në Europë, Lindjen e Mesme dhe Afrikë (EMEA) i menaxhon RIPE (www.ripe.net). […]