4,5 mln euro për infrastrukturën në Shkodër

14/09/2018 9:51 AM 0 komente

4,5 milionë euro do të shërbejnë për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Shkodër. Aksi Shkodër-Muriqan është vetëm një prej rrugëve ku po punohet.

“Ky është një program i qeverisë shqiptare. Fokusi i përmirësimit të infrastrukturës shtrihet në dy drejtime. Njëra janë investimet e reja në segmentet e reja rrugore, së dyti është një paketë intensive investimesh, për mirëmbajtjen e rrugëve, aq e nevojshme, siç është edhe kjo rrugë e cila kishte filluar amortizimin”, u shpreh Ministri i Ekonomisë, Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri.

Drejtori i Autoritetit Rrugor foli edhe për ngërçin e krijuar me Bashkinë e Shkodrës në lidhje me by pass-in.

“ARRSH ka zbatuar pikë për pikë kërkesën e Bashkisë Shkodër. Bashkia Shkodër ka ndryshuar qëndrimin, natyrisht me plot të drejtë që ky projekt të rishikohej, ne e kemi parë, e kemi risjellë dhe jemi në një ngërç që Kryetarja e Bashkisë Shkodër përfundimisht duhet të shprehet”, tha Drejtori i ARRSH, Afrim Qendro

Punimet në aksin Shkodër-Muriqan, Shkodër-Mjedë, Hani i Hotit-Tamarë janë pjesë e programit të Bankës Botërore për mirëmbajtjen e rrugëve të vendit.

/Tv Klan

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of