Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« December 2015 »
Hënë Martë Mërkurë Enjte Premte Shtunë Diel
  1* Kredia sipas qëllimit, monedhës dhe aktivitetit ekonomik all day
2* Kredia për ekonominë all day
* Kredia e re sipas monedhës all day
* Normat e interesit all day
* Depozitat all day
* Paraqitja monetare e korporatave depozituese all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të bankave paradepozituese all day
* Të dhëna të korporatave të tjera depozituese all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
3* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) T3 - 2015 all day
4* Anketa Tremujore e Forcave të Punës T3 - 2015 all day
* 9 dhjetor Indeksi i Çmimeve të Konsumit Nëntor 2015 all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit T3 - 2015 all day
5 6
7 8 9 10* Anketa Tremujore e Forcave të Punës T3 - 2015 all day
* Borxhi i jashtëm bruto tremujor all day
* Bilanci i pagesave tremujor all day
11* Produkti i Brendshëm Bruto Vjetor 2014 (Paraprak) all day
12 13
14 15* Të dhëna të bankës qendrore all day
16 17 18 19 20* Statistikat fiskale all day
21 22* Indeksi i Tregtisë me Pakicë T3 - 2015 all day
23* Statistikat Afatshkurtra T3 - 2015 all day
24* T3 - 2015 all day
25* Statistikat e sigurimeve all day
26 27
28* Tregtia e Jashtme Nëntor 2015 all day
29 30* Kredia për ekonominë all day
* Kredia e re sipas monedhës all day
* Normat e interesit all day
* Depozitat all day
* Paraqitja monetare e korporatave depozituese all day
* Të dhëna të bankave paradepozituese all day
* Të dhëna të korporatave të tjera depozituese all day
* Agregatët monetarë all day
31      

Moti në Tiranë

Moti Sot 2/12/2015 3/12/2015 4/12/2015
It is forcast to be Partly Cloudy at 7:00 PM CET on December 01, 2015
16 / 3 °C
It is forcast to be Clear at 7:00 PM CET on December 02, 2015
16 / 3 °C
It is forcast to be Clear at 7:00 PM CET on December 03, 2015
17 / 4 °C
It is forcast to be Clear at 7:00 PM CET on December 04, 2015
17 / 5 °C

Te Fundit nga Vendi

Artikull i Sponsorizuar

  • MasterCard në Lek
    Me MasterCard UB Ju siguroni komoditet dhe shpejtësi për të gjitha pagesat kudo në Botë. Ju mund ta përdorni MC sipas limitit që keni kërkuar dhe Ju është vënë në dispozicion për të përmbushur nevojat dhe dëshirat tuaja për blerje në mbi 20 milion pika shitjeje në mbarë Botën...
    Lexo me shume…
Të tjera nga vendi →

Të Tjera nga Bota

Kosova

Të tjera nga Menaxhimi →

Makina

Të tjera nga Makina →