Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« Qershor 2017 »
Hënë Martë Mërkurë Enjte Premte Shtunë Diel
      1 2 3 4
5* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit Maj 2017 all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit T1 - 2017 all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit T1-2017 all day
7 8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit Maj 2017 all day
9* Femra dhe Meshkuj në Shqipëri 2017 all day
10 11
12* Anketa Tremujore e Forcave të Punës T1- 2017 all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Bilanci i pagesave all day
13* Tregtia me Pakicë T1 - 2017 all day
14* Statistikat Afatshkurtra T1 - 2017 all day
15* Treguesit e Krimeve T1 – 2017 all day
16* Tregtia e jashtme e mallrave sipas karakteristikave te ndermarrjeve 2016 all day
17 18
19* Tregtia e Jashtme Maj 2017 all day
20* Shqipëria në Shifra 2016 all day
21* Aksidentet rrugore Maj 2017 all day
22* Lëvizjet e shtetasve Maj 2017 all day
23 24 25
26 27* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit Maj 2017 all day
28* Treguesit Demografik T1 - 2017 all day
29* Lejet e Ndërtimit T1-2017 all day
30* Pozicioni i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Fluksi i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Produkti Brendshëm Bruto T1 - 2017 all day
* Normat e interesit all day
* Huatë all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Agregatët monetarë all day
   

Te Fundit nga Vendi

Artikull i Sponsorizuar

 • GJEJE VETË, pikëtakimi inovativ mes bizneseve dhe konsumatorëve shqiptarë

  Jetojmë në një epokë ku ritmi i ditës përshpejtohet gjithnjë e më shumë, koha është gjithçka të cilën kërkojmë dhe ku të vizituarit të dyqaneve tashmë është luks. Jetojmë në një epokë ku teknologjia....

  Lexo më shumë…
 • Theth 3 Thethi, lugina që po mahnit të huajt

  Një udhëtim në Luginën e Thethit. Një prej zonave më të bukura në Shqipëri, që po tërheq gjithnjë e më shumë jo vetëm vëmendjen e të huajve, por edhe vendasve. ...

 • ismail beka Modeli i zhvillimit të turizmit malor

  Flet Ismail Beka, koordinatori i projekteve në zyrën e GIZ   Ismail Beka, koordinatori i projekteve në zyrën e GIZ (Shoqëria Gjermane për Bashkëpunimin Ndërkombëtar)...

 • Kanioni i Holtes Thirrja e natyrës së “panjohur” shqiptare

  Natyra është treguar bujare me Shqipërinë, duke ofruar alternativa pa fund për të kaluar një fundjavë ndryshe. Kanionet e Langaricës në Bënjë të Përmetit, Ujëvara...

Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →

Makina

 • LAND ROVER DISCOVERY

  Tani më afër botës së makinave SUV, duke ruajtur të paprekur aftësitë e saj si fuoristradë   KONTAKTI...

 • VW TIGUAN ALLSPACE

  Kolaudimet e fundit në rrugë për versionin e gjatë të SUV-it gjerman, e pajisur me shtatëvende,...

 • ABARTH 124

  Vetëm dyvendësh dhe me shpejtësinë në gjak: rikthehet miti spider me akrepin mbikofano. Provuam...

Të tjera nga Makina →