Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 31. Covid-19 ndryshoi mënyrën e të bërit biznes. Po pas pandemisë?

Ekspertët: kompanitë shqiptare duhet të përqafojnë revolucionin teknologjik

[shikoni]


Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Lajmet e fundit nga Koronavirus

Të gjitha në këtë temë →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • MERCEDES-BENZ A 250 E

    Modeli i ri i kompanisë gjermane pasurohet me motor hibrid plug–in që e lejon makinën të përshkojë...

  • Rivalët në pasqyrë

    Kompania e Shtutgartit dhe Mynihut janë duke luftuar gjithmonë kokë më kokë. Në Sallonin e...

  • Fiat 500X

    Një rimodelim i crossover-it torinez parashikon një akordim të motorit që e rrit dinamizmin...

Të tjera nga Makina →