Abonohuni:


Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • FORD FOCUS

    Për të frenuar fuqinë e Golfit rival, hatchback i ri fokusohet në komfort dhe teknologji. Cilindrat...

  • “N” – jo Suv

    Modeli i30 Fastback, deri tani i vetmi version coupé me pesë dyer i kategorisë C, ka përfituar...

  • Skoda që nuk e prisnit

    Kompania çeke nuk kishte pasur kurrë një makinë sportive, dy vëllimshe, e tipit Golf, me përjashtim...

Të tjera nga Makina →