Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« July 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2* GFS/IMF - Statistikat Financiare të Qeverisë all day
* Ekonomia në Fokus all day
3 4 5* Rezultatet e Vrojtimit Vjetor të Qumështit dhe nën Produkteve të tij all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
6* Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit në Ndërmarrje all day
7 8
9* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
10* Statistika të sistemeve të pagesave all day
11* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
* Taksat Mjedisore all day
12 13 14 15
16* Treguesit e Shëndetit Publik all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19 20 21 22
23* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Aksidentet Rrugore all day
24 25* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
26* Statistikat e Krimeve all day
27* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Statistikat e Transportit all day
28 29
30* Buletini i Statistikave Fiskale të Qeverisë all day
* Ekonomia në Fokus all day
* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Huatë sipas rrethit all day
* Agregatët monetar all day
* Huatë all day
31* Regjistri i Borxhit Publik all day
* Buletini i Borxhit Publik all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
         

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • ROLLS-ROYCE PHANTOM

    Ndryshon e gjitha, por nuk sjell “shpikje”, madje as nuk “shpik” vetveten, thjesht përditësohet,...

  • PEUGEOT 508

    Veturë po, por e ndryshme në stil, krahasuar madje edhe Veturë po, por e ndryshme në stil, krahasuar...

  • VOLVO V60

    Një ambicie e rinovuar për SUV-in suedez, ndjekur nga një motiv sitilistik i bërë i njohur...

Të tjera nga Makina →