Abonohuni:

Video Shifra & Fakte

Industria e këpucëve drejt një profili tjetër

Industria e prodhimit të këpucës në vend, që zotëron rreth 20% të totalit të eksporteve, me 480 milionë euro në vit, po përfshihet në një cikël të ri…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Regjistri i Ndërmarrjeve all day
2 3
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (Për Banesa) all day
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7* Burra dhe Gra në Shqipëri all day
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
12* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
13 14 15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17
18* Produkti i Brendshëm Bruto, Rajonal all day
* Tregtia e Jashtme all day
19* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
* Tregtia me Pakicë all day
20* Bujqësia all day
* Statistikat Afatshkurtra all day
21* Aksidentet Rrugore all day
22* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
23 24
25* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
26* Publikim i dedikuar për Krimet all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
27* Ekonomia dhe Buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28 29* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Produkti Brendshëm Bruto all day
* Agregatët monetar all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Depozitat all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
30  

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

Të tjera nga Makina →