Abonohuni:

Video Shifra & Fakte

Shendeti i ekonomise

Banka e Shqipërisë publikoi për herë të parë rezultatet financiare kombëtare…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« March 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
      1 2* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (Për Banesa) all day
3 4
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10 11
12* Të dhëna faktike të detajuara \"Accural\" dhe \"Cash\" all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Statistika të sistemeve të pagesave all day
13* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
* Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme all day
14 15* Tregtia me Pakicë all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16* Statistikat Afatshkurtra all day
17 18
19* Tregtia e Jashtme all day
20* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
21* Aksidentet Rrugore all day
22 23* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Bilanci i pagesave all day
24 25
26* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
27* Statistikat e Transportit all day
28* Ekonomia dhe Buxheti all day
29* Ekonomia në Fokus all day
30* Ekonimia në Fokus all day
* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Agregatët monetar all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
31  

Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

Të tjera nga Makina →