Abonohuni:

Te Fundit nga Vendi

Artikull i Sponsorizuar

 • GJEJE VETË, pikëtakimi inovativ mes bizneseve dhe konsumatorëve shqiptarë

  Jetojmë në një epokë ku ritmi i ditës përshpejtohet gjithnjë e më shumë, koha është gjithçka të cilën kërkojmë dhe ku të vizituarit të dyqaneve tashmë është luks. Jetojmë në një epokë ku teknologjia....

  Lexo më shumë…
 • Theth 3 Thethi, lugina që po mahnit të huajt

  Një udhëtim në Luginën e Thethit. Një prej zonave më të bukura në Shqipëri, që po tërheq gjithnjë e më shumë jo vetëm vëmendjen e të huajve, por edhe vendasve. ...

 • ismail beka Modeli i zhvillimit të turizmit malor

  Flet Ismail Beka, koordinatori i projekteve në zyrën e GIZ   Ismail Beka, koordinatori i projekteve në zyrën e GIZ (Shoqëria Gjermane për Bashkëpunimin Ndërkombëtar)...

 • Kanioni i Holtes Thirrja e natyrës së “panjohur” shqiptare

  Natyra është treguar bujare me Shqipërinë, duke ofruar alternativa pa fund për të kaluar një fundjavë ndryshe. Kanionet e Langaricës në Bënjë të Përmetit, Ujëvara...

Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →

Makina

 • LAND ROVER DISCOVERY

  Tani më afër botës së makinave SUV, duke ruajtur të paprekur aftësitë e saj si fuoristradë   KONTAKTI...

 • VW TIGUAN ALLSPACE

  Kolaudimet e fundit në rrugë për versionin e gjatë të SUV-it gjerman, e pajisur me shtatëvende,...

 • ABARTH 124

  Vetëm dyvendësh dhe me shpejtësinë në gjak: rikthehet miti spider me akrepin mbikofano. Provuam...

Të tjera nga Makina →