Abonohuni:


Te Fundit nga Vendi


Të tjera nga vendi →

Europa

Të tjera nga Europa →

Të Tjera nga Bota

Të tjera nga Menaxhimi →Makina

  • FIAT 500X

    Me motorin e ri turbo trecilindërsh me benzinë, kjo është një makinë e shkëlqyer dhe shumë...

  • ROLLS-ROYCE PHANTOM

    Ndryshon e gjitha, por nuk sjell “shpikje”, madje as nuk “shpik” vetveten, thjesht përditësohet,...

  • PEUGEOT 508

    Veturë po, por e ndryshme në stil, krahasuar madje edhe Veturë po, por e ndryshme në stil, krahasuar...

Të tjera nga Makina →