Sondazhi i Javës

Cili nga Universitetet private që kaluan sitën e kontrollit të fundit të qeverisë mendoni se ka reputacionin më të mirë:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« Shtator 2014 »
Hënë Martë Mërkurë Enjte Premte Shtunë Diel
1* Normat e interesit all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Kredia e re sipas monedhës all day
* Kredia për ekonominë all day
* Të dhëna të bankave paradepozituese all day
* Të dhëna të korporatave të tjera depozituese all day
* Depozitat all day
* Agregatët monetarë all day
2* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
3* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim all day
4* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Kredia sipas qëllimit, monedhës dhe aktivitetit ekonomik all day
6* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
7* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
8* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
10* Anketa e Forcave të Punës all day
* Bilanci i Forcave të Punës all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Bilanci i pagesave all day
11* Femra dhe Meshkuj all day
12 13 14
15* Të dhëna të bankës qendrore all day
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26* Indeksi i Tregtisë me Pakicë all day
27 28
29* Tregtia e Jashtme all day
30* Depozitat all day
* Paraqitja monetare e korporatave depozituese all day
* Kredia për ekonominë all day
* Kredia e re sipas monedhës all day
* Normat e interesit all day
* Të dhëna të korporatave të tjera depozituese all day
* Të dhëna të bankave paradepozituese all day
* Investimet e huaja direkte sipas shteteve all day
* Pozicioni i investimeve ndërkombëtare all day
* Investimet e huaja direkte sipas aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat Afatshkurtra all day
* Agregatët monetarë all day
* Paraqitja monetare e korporatave depozituese all day
         

Kursi i Këmbimit

Bonds

Indexes

Moti në Tiranë

Moti Sot 3/9/2014 4/9/2014 5/9/2014
26 / 19 °C
26 / 19 °C
27 / 19 °C
26 / 18 °C

Te Fundit nga Vendi

Të tjera nga vendi →

Të Tjera nga Bota

Menaxhim

Të tjera nga Menaxhimi →

Teknologji

Të tjera nga Teknologji →

Makina

Të tjera nga Makina →