APIK bashkon bizneset italiane me ato kosovare

02/06/2012 1:23 PM 0 komente

 

Në bashkëpunim me Oden Ekonomike Italo-Kosovare, Agjencia për Promovimin e Investimeve në Kosovë (APIK) ka pritur një delegacion nga Italia i cili përbëhej nga 12 biznese italiane. Gjatë këtij takimi, është nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi që ka për qëllim thellimin e bashkëpunimit mes të institucioneve për të promovuar Kosovën si vend i përshtatshëm për investime në Itali, si dhe për të promovuar kompanitë kosovare.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of