Biznesi i madh kundër të voglit, protestë ku kërkon vënien e TVSH-së tek të vegjlit

Teksa shumë ekspertë dhe kontabilistë kanë paralajmëruar se futja e biznesit të vogël në TVSH do të ketë kosto për këtë të fundit dhe nuk e zgjidh problemin e informalitetit, biznesi i madh ka dalë sot pasdite në një protestë ku kërkon vendosjen e TVSH-së tek të vegjlit. Përfaqësues të biznesit të madh kanë marshuar sot në bulevardin e kryeqytetit me tullumbace ku shkruhej “Jo informalitetit në biznes”. Marshimi është organizuar nga “Bashkimi Tregtar i Shqipërisë”, në kuadër të ditës … Continue reading Biznesi i madh kundër të voglit, protestë ku kërkon vënien e TVSH-së tek të vegjlit