Biznesi i ndertimit ne kurth

25/02/2008 12:00 AM 0 komente

Nga XHAVIT CURRI  Konsulent fiskal   Pse vendimi i Keshillit te Ministrave per informatizimin e llogaritjes se kostos dhe hartimin e manualeve teknike te çmimeve te punimeve te ndertimit, duhet te shfuqizohet sa me pare Taksimi i sektorit te ndertimit, persa i perket Tatimit mbi Vleren e Shtuar (TVSH), tatimit mbi fitimin, kontributeve te sigurimeve shoqerore e shendetesore, tatimit mbi te ardhurat personale etj., pergjithesisht eshte i njejte me te gjithe sektoret e tjere te ekonomise dhe mbeshtetet ne paketen […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

Jeni i pari për të shkruar një koment!

Notify of
avatar
wpDiscuz