Bullgari / KE: Ka paqëndrueshmëri ekonomike

18/03/2019 8:10 AM 0 komente

Në prezantimin e vlerësimit të Komisionit Europian për progresin e bërë nga vendet e BE-së në drejtim të zbatimit të reformave ekonomike dhe sociale, u theksua nevoja për të promovuar investimet, politikat e përgjegjshme fiskale dhe zbatimin sa më të saktë të këtyre reformave. Sfidat janë të ndryshme për shtete të ndryshme të BE-së dhe realizimi i secilës prej tyre kërkon marrjen dhe zbatimin e masave të caktuara. Rishikimi aktual i sfidave me të cilat përballen vendet individuale po zhvillohet […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of