Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« March 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
      1 2* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (Për Banesa) all day
3 4
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10 11
12* Statistika të sistemeve të pagesave all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Të dhëna faktike të detajuara \"Accural\" dhe \"Cash\" all day
13* Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme all day
* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
14 15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
* Tregtia me Pakicë all day
16* Statistikat Afatshkurtra all day
17 18
19* Tregtia e Jashtme all day
20* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
21* Aksidentet Rrugore all day
22 23* Bilanci i pagesave all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
24 25
26* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
27* Statistikat e Transportit all day
28* Ekonomia dhe Buxheti all day
29* Ekonomia në Fokus all day
30* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetar all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Ekonimia në Fokus all day
* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
31  
Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Data e Ankandit Agjencia
26/01/2018 Ankand Dyqan L”Parku i Madh” ,Tiranë. 37 m2 29,600 Euro 29/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
19/01/2018 Ankand Truall+godinë Katundi i Ri, Tiranë 600 m² & 1,542 m² 100,000 Euro 22/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
16/01/2018 Ankand Apartament Lagjia Nr.3 ,Kukës 63.76 m² 3,699,200 Lekë 19/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
14/01/2018 Ankand Lokal Lgj. Nr.4 “”Plazh 13”, Durrës 107.38 m² 91,300 Euro 17/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
13/01/2018 Ankand Truall Fshati Tresh,Lezhë 676.6 m² 5,882,058 Lekë 16/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Truall+ndërtesë në Arapaj, Durrës 200 m² & 96 m² 8,400 Euro 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Apartament Plazhi 13, Durrës 76 m² 32,832 Euro 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Fabrikë Lgj. "5 Shkurti", Mallakastër 1,738 m² 69,882Euro 08/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Apartament Rr. "Hajdar Demiri", Durrës 147.5 m² 4,480,000 Lekë 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Truall Vaqarr, Tiranë 6,000m² 554, 400 Euro 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Truall në Arapaj, Durrës 463 m² 3,890 Euro 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Truall Rr.”Don Bosko”, Tiranë. 400 m² 87,192 Euro 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Truall në ish-Zonën Industriale, Korçë. 1,237 m2 151,200Euro 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Truall+ndërtesë në Korçë 695 m²&216 m² 50,400 Euro 11/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve
08/01/2018 Ankand Garazhd Rr.”Hajdar Demiri”, Durrës 20 m2 2,520 Euro 09/01/2018 AAB-Portali i Ankandeve