Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« May 2018 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2* Statistikat e Kulturës all day
3* Tregu i Punës all day
4* Tregues të shëndetit financiar all day
* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave all day
* Treguesit Kryesorë Makroekonomik all day
5 6
7 8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10* Statistika të sistemeve të pagesave all day
* Rezultatet e Anketës së Arsimit të të Rriturve all day
11 12 13
14* Treguesit Demografik all day
* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19 20
21* Aksidentet Rrugore all day
22* Shkaqet e Vdekjeve all day
23* Lëvizjet e Shtetasve all day
24* Shqipëria në Shifra all day
25* Statistika të sistemeve të pagesave all day
* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
26 27
28* Statistikat e Transportit all day
* Ekonomia dhe Buxheti all day
29* Lejet e Ndërtimit all day
30* Kredia për ekonominë all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim - kreditimit all day
* Agregatët monetar all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Llogaritë Kombëtare sipas Sektorëve Institucional all day
31* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Template-i i rezervës ndërkombëtare all day
* Turizmi në Shifra all day
* Ekonomia në Fokus all day
* Treguesit Fiskal të Konsoliduar të Qeverisjes së Përgjithshme all day
* Projektligji i Buxhetiti Faktik paraqitur në Kryeministri all day
     

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
21/05/2018 Shitje Zyra pranë sheshit Avni Rustemi, Tiranë 60 m2 110, 000 Euro Gazeta Çelësi
21/05/2018 Shitje Zyra Rr. Xhorxh Bush, tek Ushtari Panjohur, Tiranë 74 m2 133, 200 Euro Gazeta Çelësi
21/05/2018 Shitje Zyra Rr. Kavajes, ish-parku i autobusave, Tiranë 26 m2 42, 000 Euro Gazeta Çelësi
14/05/2018 Shitje Dyqan tek Freku, Tiranë 38 m2 40, 000 Euro Future Home
14/05/2018 Shitje Dyqan tek Unaza e Re, Tiranë 150 m2 450, 000 Euro Future Home
14/05/2018 Shitje Dyqan në Laprakë, Tiranë 154.62 m2 500, 000 Euro Future Home
03/05/2018 Shitje Dyqan tek Pallati me Shigjeta, Rr. e Kavajës, Tiranë 200 m2 1,500 Euro/ m2 Gazeta Çelësi
03/05/2018 Shitje Dyqan në Patok, Kurbin 1,000 m2 6.000.000 Euro Gazeta Çelësi
03/05/2018 Shitje Dyqan tek Komuna e Parisit, Tiranë 63 m2 165,000 Euro Gazeta Çelësi
23/04/2018 Shitje Zyra Blv. "Petro Nini Luarasi", Tiranë 17 m2 12, 000 Euro Gazeta Çelësi
23/04/2018 Shitje Dyqan Rr. "Nikolla Zaraqi", tek Xhamlliku, Tiranë 50.5 m2 25, 250 Euro Gazeta Çelësi
23/04/2018 Shitje Dyqan në Kombinat, Tiranë 420 m2 84, 000 Euro Gazeta Çelësi
16/04/2018 Shitje Dyqan Rr. "Pjeter Bogdani", Tiranë 170 m2 425, 000 Euro Real Deal
16/04/2018 Shitje Dyqan tek Sheshi Wilson, Tiranë 50 m2 110, 000 Euro Real Deal
16/04/2018 Shitje Dyqan tek Sheshi Wilson, Tiranë 70 m2 154, 000 Euro Real Deal
10/04/2018 Shitje Zyra Blv. Murat Toptani,, Tiranë 47 m2 105, 000 Euro Gazeta Çelësi
10/04/2018 Shitje Zyra Rr e Barrikadave, Tiranë 74 m2 3, 000 Euro/ m2 Gazeta Çelësi
10/04/2018 Shitje Zyra Rr. Sami Frasheri, Tiranë 36 m2 57, 600 Euro Gazeta Çelësi
05/03/2018 Shitje Dyqan në zonën e Tiranës së Re, Tiranë 107 m2 170, 000 Euro Future Home