Jeni duke lexuar në: Të Fundit nga Tregjet

Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« Qershor 2017 »
Hënë Martë Mërkurë Enjte Premte Shtunë Diel
      1 2 3 4
5* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit Maj 2017 all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit T1 - 2017 all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit T1-2017 all day
7 8* Indeksi i Çmimeve të Konsumit Maj 2017 all day
9* Femra dhe Meshkuj në Shqipëri 2017 all day
10 11
12* Anketa Tremujore e Forcave të Punës T1- 2017 all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Bilanci i pagesave all day
13* Tregtia me Pakicë T1 - 2017 all day
14* Statistikat Afatshkurtra T1 - 2017 all day
15* Treguesit e Krimeve T1 – 2017 all day
16* Tregtia e jashtme e mallrave sipas karakteristikave te ndermarrjeve 2016 all day
17 18
19* Tregtia e Jashtme Maj 2017 all day
20* Shqipëria në Shifra 2016 all day
21* Aksidentet rrugore Maj 2017 all day
22* Lëvizjet e shtetasve Maj 2017 all day
23 24 25
26 27* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit Maj 2017 all day
28* Treguesit Demografik T1 - 2017 all day
29* Lejet e Ndërtimit T1-2017 all day
30* Pozicioni i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Fluksi i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Produkti Brendshëm Bruto T1 - 2017 all day
* Normat e interesit all day
* Huatë all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Agregatët monetarë all day
   

Aksionet aziatike në nivele të qëndrueshme

Aksionet aziatike e nisën mëngjesin e ditës së sotme në nivele të qëndrueshme. Indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë ishte pothuajse në të njejtat nivele të një dite më parë.…

Rriten çmimet e naftës

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 6 cent dhe u tregtuan me 42.59…

Bie dollari, euro në nivele të qëndrueshme

Dollari amerikan humbi pikë kundrejt jenit mëngjesin e ditës së sotme. Ai ra me 0.2 për qind dhe u këmbye me 111.145 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit që…

Avancojnë aksionet aziatike

Aksionet aziatike e nisën mëngjesin ë ditës së sotme në nivele të larta. Indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë u rrit me 0.7 për qind. Indeksi i aksioneve Nikkei, N225,…

Çmimet e naftën në nivele të qëndrueshme

Çmimet e naftës ishin në nivele të qëndrueshme mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritëm me 14 cent dhe u tregtuan me…

Jeni në nivele të larta

Jeni shnëoi nivele të larta rritjeje mëngjesin e kësaj të mërkure. Ai u këmbye me 111.120 jen për dollarë amerikanë. Indeksi i dollarit që e krahason atë me gjashtë prej…

Dollari në nivele të larta

Dollari amerikan arriti pranë nivelit të tij më të lartë gjatë këtyre tre javëve të fundit. Ai u këmbye me 111.775 dollarë amerikanë për jen, niveli i tij më i…

Vazhdon rënia e çmimeve të naftës

Edhe mëngjesin e ditës së sotme çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rënie. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u tregtuan në nivelin e ulët prej 46.92 dollarë…

Aksionet aziatike pranë niveleve më të larta

Indeksi i aksioneve Nikkei avancoi me më shumë se 1 për qind gjatë ditës së sotme, duke shkuar pranë niveleve të tij më të larta. Edhe indeksi i aksioneve MSCI,…

Bien Brent dhe WTI

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 20 cent ose me 0.5 për qind dhe…

Rritet dollari, euro në nivele të qëndrueshme

Paundi britanik ishte në nivele të qëndrueshme mëngjesin e ditës së sotme. Ai u këmbye me 1.2777 paund për dollarë amerikanë. Monedha e përbashkët ishte në nivele të qëndrueshme. Ajo…

Avancojnë aksionet aziatike

Aksionet aziatike e nisën mëngjesin e ditës së sotme në rritje. Indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë u rrit me 0.7 për qind. Indeksi i aksioneve Nikkei, N225, u rrit…

Çmimet e naftës pranë niveleve më të ulëta

Çmimet e naftës ishin pranë niveleve të tyre më të ulëta mëngjesin e ditës së sotme. Treguesit referencë për naftën e papërpunaur amerikane WTI, ranë me 0.1 për qind dhe…

Jeni humbet pikë

Jeni humbi pikë mëngjesin e ditës së sotme kundrejt dollarit amerikan. Ai u këmbye me 111.23 jen për dollarë amerikanë. Sterlina u rrit me 0.1 për qind dhe u këmbye…

Aksionet aziatike në nivele të qëndrueshme

Aksionet aziatike e nisën mëngjesin e ditës së tome në nivele të qëndrueshme. Indeksi i aksioneve Nikkei, N225, avancoi me 0.7 për qind. Indeksi i aksioneve Topix u rrit me…

Bie dollari dhe euro

Dollari shënoi rënie edhe mëngjesin e kësaj të enjteje. Ai u këmbye me 109.54 dollarë amerikanë për jen, jo shumë larg nivelit të tij të ulët që shënoi edhe ditën…

Bien çmimet e naftës

Çmimet e naftës së papërpunuar shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme si pasojë e rritjes së dyshimeve në lidhje me frenimit të prodhimit të naftës. Treguesit referencë për naftën…

Bien aksionet aziatike

Aksionet aziatike e nisën mëngjesin e sotëm në rënie. Indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë ra me 0.7 për qind. Indeksi i aksioneve Nikkei, N225, ra me 0.3 për qind…