Destinacione romantike, 10 qytete (dhe 10 filma) për Shën Valentinin

12/02/2018 5:13 PM 0 komente

Lastminute.com ka zgjedhur dhjetë destinacione për të festuar Shën Valentinin, ku janë xhiruar dhe dhjetë filmat romantikë më sensualë dhe ikonë të 40 viteve të fundit.

 

1.Nju Jork, «9½ Weeks”, Adrian Lyne (1986) (burimi lastminute.com)

 

2.Parisi, «Last Tango in Paris», Bernardo Bertolucci (1972) (burimi lastminute.com)

3.Buenos Aires, «Naked Tango», Leonard Schrader (1990) (burimi lastminute.com)

4.Formentera, «Lucia y el Sexo», Julio Medem (2001) (burimi lastminute.com)

5.San Francisko, «Basic Instinct», Paul Verhoeven (1992) (burimi lastminute.com)

6.Ishujt Fiji, «The Blue Lagoon», Randal Kleiser (1980) (burimi lastminute.com)

7.Madridi, «The Ages of Lulu», Bigas Luna (1990) (burimi lastminute.com)

8.Londra, «Eyes wide shut», Stanley Kubrick (1999) (burimi lastminute.com)

9.Sicilia, «Malèna», Giuseppe Tornatore (2000) (burimi lastminute.com)

10.Praga, «The Unbearable Lightness of Being», Philip Kaufman (1988) (burimi lastminute.com)

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of