Doganat bllokojnë produktet, i kërkojnë përfaqësuesve të Iphone dhe Samsung konfirmim

15/08/2017 5:39 PM 0 komente

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave njoftoi mbi bllokimin e disa aksesorëve për celularë që i përkasin kryesisht markave Iphone dhe Samsung.

Aktualisht nga ana e autoriteteve doganore është kërkuar pranë subjekteve që mbajnë të drejtën e këtyre markave që të shprehen për origjinalitetin e tyre.

Doganat kanë bllokuar herë pas here produkte që hyjnë kontrabandë në vend të lidhura kryesisht me veshje sportive dhe imitacione të disa prej markave të njohura.

Njoftimi i Doganave

Në Degën e Doganës Rinas, në kuadër të luftës kundër falsifikimit të markave dhe mbrojtjes së konsumatorit, u pezullua hedhja për konsum e një sasie të konsiderueshme aksesorësh për celularë të markave Samsung, AKG, IPHONE, etj., të dyshuar si të falsifikuar.

Kjo sasi përbëhet nga 2274 copë USB data kabëll, 1712 copë ushqyes celulari, 910 copë ekrane LCD, 280 copë kufje

Autoritetet doganore u kanë kërkuar përfaqësuesve të mbajtjes të së drejtës të këtyre markave, të shprehen mbi origjinalitetin e mallrave të pezulluara për hedhje për konsum.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Komente

Jeni i pari për të shkruar një koment!

Notify of
avatar
wpDiscuz