Familja, puna e papaguar e grave

02/12/2008 00:00 0 komente

Nga M.Alla Vijon te mbetet tendence negative per shoqerine tone angazhimi me i madh, i padrejte dhe i papaguar i punes se gruas shqiptare ne familje krahasuar me burrat. Jo pak, por mesatarisht edhe 4 ore te tjera te papaguara, perveç 8-orareshit te paguar.  Per here te pare perpunohet nje studim per punen e papaguar te grave shqiptare ne familje. ‘Qendra Alenca Gjinore per Zhvillim’ nepermjet 6 sociologeve bashkepunetore arriti te botoje nje anketim, mbeshtetur ne pergjigjet e rreth 500 […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Shkruaj një koment

Ju duhet të logoheni për të komentuar.