Integrim i plotë i Emporiki bank në Shqipëri në grupin Credit Agricole

15/06/2012 1:22 PM 1 koment

Pas përfundimit të kësaj procedure Banka Emporiki Shqipëri do të adoptojë emrin e Crédit Agricole, markën si dhe logon e grupit…

 

Ditën e enjte dt. 14 Qershor Crédit Agricole SA  njoftoi firmosjen e një kontrate për blerjen e Bankës Emporiki Shqipëri nga zotëruesi i tij Grupi Emporiki Greqi. Ky proces është subjekt miratimi nga ana e Bankës Qendrore të Shqipërisë.

Akti në fjalë është hapi i fundit i një procesi që ka filluar të zhvillohet që në vitin 2009, në kuadër të përforcimit të lidhjeve mes Crédit Agricole S.A dhe filialeve të Grupit Emporiki. Gjatë tre viteve të fundit dhe si rezultat i integrimit të saj progresiv në Crédit Agricole SA Group, Banka Emporiki Shqipëri ka adoptuar procedurat e riskut dhe compliance të grupit, standardet e menaxhimit të tij, sistemet bankare, ashtu sikurse një referencë të qartë kundrejt brandit të Grupit Crédit Agricole.

Ky transaksion brenda grupit që forcon lidhjen aktuale mes Bankës Emporiki Shqipëri dhe Crédit Agricole është plotësisht transparent për klientët e tij, duke qenë se Banka Emporiki Shqipëri tashmë përfiton nga burimet financiare të Grupit Crédit Agricole.

Pas përfundimit të kësaj procedure Banka Emporiki Shqipëri do të adoptojë emrin e Crédit Agricole, markën si dhe logon e grupit.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Komente

1 Koment në "Integrim i plotë i Emporiki bank në Shqipëri në grupin Credit Agricole"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
VASILIKA
Guest

Adtresa e deges tuaj ne Tirane Flm!

wpDiscuz