Investimet – Zonat e lira ekonomike

22/11/2009 00:00 0 komente

Investimi i munguar me perfitim Gati dy vjet nga miratimi i kuadrit ligjor per krijimin e rzonave te lira ekonomiker, interesi i investitoreve nuk eshte ne nivelet e parashikuara. Problemi kryesor mbetet ai i pronesise mbi token, i cili ka rstepurr te huajt, por edhe vendasit. Perfitimet ne keto zona jane kryesisht ne nivel te lehtesirave fiskale dhe doganore Si nje forme lehtesimi fiskal, doganor apo edhe burokratik, per thithjen e investimeve vendase dhe te huaja, qeveria shqiptare ka nxitur […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Shkruaj një koment

Ju duhet të logoheni për të komentuar.