Kroaci, norma e papunësisë arrin në 20.9% në prill

27/05/2013 1:53 PM 0 komente

Shkalla e papunësisë në muajin prill në Kroaci arriti në 20.9%, duke treguar për një rënie të mëtejshme mujore. Megjithatë, në nivel vjetor, papunësia është me një rritje prej 2 pikë përqindjeje, duke zbuluar kështu zhvillimet e pafavorshme të tregut të punës dhe  faktin se asnjë stabilizim nuk pritet të ndodhë këtë vit.

Treguesit paraprakë mujorë sugjerojnë edhe një rënie të PBB-së, ndërkohë që kërkesa e brendshme mbetet negative.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Komente

Jeni i pari për të shkruar një koment!

Notify of
avatar
wpDiscuz