“Liberalizimi i tregut të energjisë ecuri të dobët, parashikimi jo i qëndrueshëm”

14/01/2019 1:15 PM 0 komente

Flet Sokol Spahiu, kryetar i Shoqatës Shqiptare të Furnizuesve të Energjisë Elektrike   Furnizuesit e energjisë elektrike po marrin një rol gjithmonë e më të rëndësishëm, sidomos në lidhje me procesin e liberalizimit, i cili është nisur në kuadër të reformimit të sektorit të energjisë dhe modelit të ri të tregut. Për këtë grup është e rëndësishme që nga ana e qeverisë të mbahen premtimet e dhëna lidhur me disa prej masave kyçe reformuese, siç është Bursa e Energjisë apo […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of