Ndryshimi i politikave për mbetjet urbane i kushton shtrenjtë shqiptarëve

Qeveria Shqiptare ka vendosur t’i djegë plehrat në vend që t’i riciklojë ato, vendim që bie në kundërshtim me legjislacionin shqiptar të menaxhimit të mbetjeve, shumëfishon kostot dhe rrit rreziqet për mjedisin dhe shëndetin e qytetarëve. Në 18 Prill 2017, në fshatin Katund i Ri të njësisë administrative Bradashesh, rreth 10 kilometra larg qytetit të Elbasanit, kryeministri Edi Rama së bashku me ministrat Arben Ahmetaj, Damian Gjiknuri si dhe ish ministrin e Mjedisit Lefter Koka, inaguroi hapjen e inceneratorit të … Continue reading Ndryshimi i politikave për mbetjet urbane i kushton shtrenjtë shqiptarëve