Nëse doni të punoni për një drejtues të madh, aplikoni në një nga këto dhjetë kompani

13/09/2017 4:23 PM 0 komente
TEMA TE NGJASHME:

Marrëdhënia juaj me drejtuesin mund të ndikojë që ju të shkoni çdo ditë në punë me dëshirë ose jo. Sipas Harvard Business Review, fryma e lidershipit të një drejtuesi është e rëndësishme. Fryma pozitive në një kompani sjell një angazhim më të madh të punonjësve.

Website kununu ka hartuar një listë me dhjetë kompanitë ku punonjësve u ofrohet mbështetja më e madhe nga ana e drejtuesve, duke u bazuar në vlerësimet e gjysmë milion punonjësve. Moritz Kothe, Ceo i kununu, thotë për CNBC Make it, që shumë punonjës mendojnë se një drejtues i mirë është ai që nuk e konsideron veten një epror dhe dëgjon gjithnjë nevojat e punonjësve të vet.

Për të zbuluar se cilët janë këto kompani ku do të gjeni mbështetje të madhe nga ana e drejtuesve, hidhini një sy renditjes së mëposhtme:

10. Geico

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.21/5
Vlerësimi i punonjësve: “Drejtimi është i shkëlqyer. Ata ju drejtojnë për të qenë më të mirët që mundeni. Drejtuesit ju shpërblejnë për punën e bërë dhe ju ndihmojnë të arrini objektivat tuaja dhe jo vetëm synimet e tyre”, – thotë një punonjës.

9. Cisco

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.22/5
Vlerësimi i punonjësve: “Inkurajohet ekuilibri punë-jetë private, më pëlqen mundësia për të punuar në orare fleksibël dhe të mund të largohesh kur ke nevojë”, – thotë një punonjës.

8. Allstate

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.24/5
Vlerësimi i punonjësve: “Allstate ka si fokus zhvillimin profesional dhe organizimin në mënyrë fleksibile të punës. Ndihem i rëndësishëm në rolin tim, puna ka gjithnjë sfida. Kam gjithnjë mbështetjen për të cilën kam nevojë nga drejtuesi im”, thotë një punonjës.

7. Apple

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.28/5
Vlerësimi i punonjësve: “Debati është një element i rëndësishëm i skuadrës, gjë që i çon njerëzit të sfidojnë njëri-tjetrin dhe të rriten”, – thotë një punonjës.

6. Old Navy

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.34/5
Vlerësimi i punonjësve: “Drejtuesit tanë na besojnë ne për të marrë vendimet më të mira dhe përdorin aftësitë tona në zgjidhjen e problemeve. Por në rast se ne kemi nevojë për ndihmë, ata janë në dispozicionin tonë për të na udhëhequr në drejtimin e duhur”, – thotë një punonjës.

5. Barnes & Noble

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.39/5
Vlerësimi i punonjësve: “Menaxherët nuk janë shefa, ata janë liderë”, – thotë një punonjës.

4. Wawa

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.46/5
Vlerësimi i punonjësve: “Ata janë të mrekullueshëm me punonjësit e tyre sa i përket mirëkuptimit që kemi edhe një jetë jashtë pune”, – thotë një punonjës.

3. State Farm Insurance

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.48/5
Vlerësimi i punonjësve: “State Farm kujdeset me të vërtetë për punonjësit e saj. Është një kompani e madhe, por ke ndjesinë sikur punon për një kompani të vogël”, – thotë një punonjës.

2. REI

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.65/5
Vlerësimi i punonjësve: “Çdokush këtu dëshiron që çdo njeri tjetër të arrijë suksesin. Nëse ka diçka që nuk shkon mirë me punën tuaj, ata do të bisedojnë me ju veçmas për t’u siguruar se ju e keni kuptuar se si ta bëni punën”, – thotë një punonjës.

1. Chick-fil-A

Vlerësimi i drejtuesit nga punonjësit: 3.66/5
Vlerësimi i punonjësve: “Drejtuesit na besojnë për ta bërë punën në mënyrë korrekte dhe nëse ne nuk kemi mundësi, e dimë se mund të kërkojmë ndihmë”, – thotë një punonjës.

*Courtney Connley
Burimi: CNBC

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Komente

Jeni i pari për të shkruar një koment!

Notify of
avatar
wpDiscuz