OAK organizon tryezën me prodhuesit e miellit në Kosovë

14/11/2017 8:47 AM 0 komente

Oda Afarizmit të Kosovës (OAK) sot organizon takim të përbashkët me prodhuesit e miellit në Kosovë.

Takimi është projektuar për të identifikuar dhe artikuluar pengesat e të bërit biznes për prodhuesit e miellit.

Kosova është vendi i 76-të në botë që bënë pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur, çka ndikon shumë në ruajtjen e shëndetit publik dhe parandalimin e sëmundjeve të ndryshme.

Takimi do të fokusohet në sfidat me të cilat po përballet prodhuesi i miellit, sidomos në pasurimin e miellit me acid folik dhe hekur dhe  sfidave që ka ky sektor që të punoj gjatë gjithë vitit./Kosova Press

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of