OBZHE: Rritje e qëndrueshme ekonomike në Itali

08/08/2017 12:51 PM 0 komente
TEMA TE NGJASHME:

Sipas Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik, e cila parashikon zhvillimet e ardhshme ekonomike të vendeve që janë pjesë e saj, pothuajse të gjitha shtetet anëtare pritet të shënojnë rritje.

Italia pritet që të shënojnë një rritje të qëndrueshme dinamike, por pa harruar të përmendim këtu edhe Japoninë dhe Kanadanë.

E kundërta mendohet se të ndodhë në Mbretërinë e Bashkuar, e cila pritet që të shënojë shenja rënieje, e ndjekur pas edhe nga Rusia.

Stimul pozitiv pritet që të ketë edhe Gjermania, Franca, Kina dhe Brazili.
Ndërsa për sa u përket ekonomive të vendeve në zhvillim, shenja të një rritjeje të mundshme parashikohet që të shënojë India.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Komente

Jeni i pari për të shkruar një koment!

Notify of
avatar
wpDiscuz