Papunësia në Bullgari, 6.2% në nëntor 201&, me rënie nga 2016

11/01/2018 9:28 AM 0 komente
TEMA TE NGJASHME:

Papunësia në Bullgari në nëntor 2017 ishte 6.2 për qind, në të njëjtin ritëm si dy muajt e mëparshëm dhe me rënie nga nëntori 2016, me 6.8 për qind. 

Sipas shifrave të publikuara në janar nga Eurostat, shkalla e papunësisë në Bullgari ishte përsëri nën mesataren e BE-së, e cila ishte 7,3 për qind në nëntor 2017.

Eurostat vlerësoi se 210 000 njerëz në Bullgari ishin të papunë, një shifër rreth 8’000 më e ulët se në nëntor 2016.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of