Qeveria e Serbisë jep dritën e gjelbër për investime në mjediset serbe të Kosovës

30/10/2018 9:28 AM 0 komente

Mbi 200 milionë euro pritet të jetë kostoja e projekteve që do t’i investojë Serbia në Kosovë e për të cilat do të diskutojnë në Beograd, të martën, përfaqësuesit serbë të komunave me shumicë serbe të Kosovës, si dhe përfaqësues të të ashtuquajturave organe të përkohshme (komunat paralele) në takim me Qeverinë e Serbisë, shkruan sot Gazeta “Zëri”. 

Të martën në Beograd do të takohen qeveria e Serbisë, përfaqësuesit serbë të komunave me shumicë serbe dhe përfaqësues të të ashtuquajturave organe të përkohshme (komuna paralele), ku do të diskutohet për pakon e ndihmave ekonomike për mjediset serbe, një premtim të cilin presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ua ka dhënë serbëve gjatë vizitës së tij në veri të Kosovës.

Mbi 200 milionë euro pritet të jetë kostoja e projekteve që do t’i investojë Serbia në Kosovë e për të cilat do të diskutojnë në Beograd, të martën, përfaqësuesit serbë të komunave me shumicë serbe të Kosovës, si dhe përfaqësues të të ashtuquajturave organe të përkohshme (komunat paralele) në takim me qeverinë e Serbisë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of