Qeveria planifikon 82 mln euro investime për menaxhimin e plehrave, 90% shkojnë për koncesionet

Qeveria ka planifikuar të investojë në fushën e menaxhimit të mbetjeve urbane rreth 11.2 miliardë lekë ose 82 milionë euro, por 74 milionë euro ose 90 për qind e shumës së përgjithshme do të shkojë për financimin e koncesioneve PPP, të kontraktuara për menaxhimin e plehrave në rrethin e Elbasanit, Tiranës dhe Fierit. Lista e detajuar me investimeve në fushën e plehrave është bërë publike nga Ministria e Financave dhe investimet do të zgjasin deri pas vitit 2020. Nga lista … Continue reading Qeveria planifikon 82 mln euro investime për menaxhimin e plehrave, 90% shkojnë për koncesionet