Abonohuni:

Bizneset që po mbyllen dhe ato që po lulëzojnë

25 % e subjekteve në Shqipëri janë fermerë, një tregues i peshës së lartë që…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3* Regjistri Statistikor i Ndërmarrjeve all day
4* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
5 6 7* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
8 9
10* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Pagat all day
11 12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Burra dhe Gra all day
13* Statistikat e Bujqësisë dhe Blegtorisë all day
14* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
15 16
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar I Çmimeve të Konsumit all day
* Tregtia me Pakicë all day
19* Statistikat Afatshkurtra all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22 23
24* Statistikat e Pylltarisë dhe Biodiversitetit all day
25* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
26* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
27* Ekonomia dhe buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Produkti i Brendshëm Bruto all day
29 30

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
17/06/2019 Shitje Vila pranë TEG, Tiranë 950 m2 2,500,000 € Dev-Inf
17/06/2019 Shitje Vila Krrabë, Tiranë 196.2 m2 190,000 € Dev-Inf
17/06/2019 Qera Vila Baldushk, Tiranë 247 m2 300,000 € Dev-Inf
17/06/2019 Qera Apartament tek "Komuna e Parisit", Tiranë 100 m2 300 €/ Muaj Gazeta Çelësi
17/06/2019 Qera Apartament pranë "Zogu të Zi", Tiranë 80 m2 32,000 Lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
17/06/2019 Qera Apartament tek "Unaza e Re", Tiranë 76 m2 26,000 Lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
17/06/2019 Shitje Apartament përballë liceut Artistik, Tiranë 74 m2 66,500 € Gazeta Çelësi
17/06/2019 Shitje Apartament tek "Unaza e Re", Tiranë 101 m2 68,000 € Gazeta Çelësi
17/06/2019 Shitje Apartament tek "Komuna e Parisit", Tiranë 118 m2 118.000 € Gazeta Çelësi
17/06/2019 Qera Zyra Rr. "Muhamet Gjollesha", Tiranë 140 m2 700 €/ muaj Real Deal
17/06/2019 Qera Zyra Rr. "Myrtezim Këlliçi", Tiranë 85 m2 600 €/ muaj Real Deal
17/06/2019 Qera Zyra Rr. "Brigada e VIII", Tiranë 40 m2 350 €/ muaj Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Sami Frashëri", Tiranë 35 m2 90,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Myslym Shyri", Tiranë 46 m2 120,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë 300 m2 200,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Nikolla Jorga", Tiranë 196 m2 300,000 € Real Deal
10/06/2019 Qera Zyra Rr. "Myslym Shyri", Tiranë 105 m2 350 €/ muaj Dev-Inf
10/06/2019 Qera Zyra tek zona e ish-Bllokut, Tiranë 150 m2 2, 400 €/ muaj Dev-Inf
10/06/2019 Qera Dyqan tek zona e ish-Bllokut, Tiranë 150 m2 1, 200 €/ muaj Dev-Inf