Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« February 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Statistikat e Kulturës all day
2 3
4* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
5* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat sipas rrethit all day
* Huatë sipas rrethit all day
* Agregatët monetarë all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
6 7 8* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Popullsia e Shqipërisë all day
12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
13 14* Treguesit Demografikë all day
15* Treguesit fiskal të konsoliduar all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
* Anketa Strukturore e Ndërmarrjeve all day
16 17
18* Buletini vjetor 2018 i Statistikave Fiskale të Qeverisë all day
* Tregtia e Jashtme all day
19* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22 23 24
25* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
26* Statistikat e Transportit all day
* Projeksionet e Popullsisë all day
27* Ekonomia në folus all day
28* Huatë all day
* Depozitat all day
* Normat e interesit all day
* Buletini i Borxhit Publik all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Regjistri i Borxhit Publik all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Lejet e Ndërtimit all day
     

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
11/02/2019 Qera Dyqan tek Hekurudha, zona e Plazhit në Durrës 118 m2 480 Euro/ Muaj Century 21Albania
11/02/2019 Qera Dyqan tek Komuna e Parisit, Tiranë 130 m2 1,500 Euro/ Muaj Century 21Albania
11/02/2019 Qera Dyqan pranë Bashkisë Vlorë 84 m2 240 Euro/ Muaj Century 21Albania
28/01/2019 Qera Vila Rr. “Zonja Curre”, Tiranë 50 m2 50, 000 Lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
28/01/2019 Qera Dyqan Rr. "Teodor Keko", Tiranë 60 m2 400 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
28/01/2019 Qera Dyqan tek shkolla e Baletit, Tiranë 35 m2 45, 000 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
14/01/2019 Qera Dyqan pranë RTSH-së, Tiranë 616 m2 12, 000 Euro Real Deal
14/01/2019 Qera Dyqan tek Stadiumi Dinamo, Tiranë 156.1 m2 2, 470 Euro/ Muaj Real Deal
14/01/2019 Qera Zyra tek Rr. e Kavajës, Tiranë 35 m2 300 Euro/ Muaj Real Deal
24/12/2018 Qera Dyqan Rr. "Petro Nini Luarasi", Tiranë 35 m2 40, 000 lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
24/12/2018 Qera Dyqan Rr. "Bardhok Biba", tek Galeria, Tiranë 80 m2 400 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
24/12/2018 Qera Dyqan në Unazë të Re, tek Astiri, Tiranë 65 m2 36, 000 Lekë Gazeta Çelësi
10/12/2018 Qera Dyqan tek "21 Dhjetorit", Tiranë 176 m2 600 Euro/ Muaj Real Deal
10/12/2018 Qera Dyqan Rr. "Hamdi Garunja", Tiranë 480 m2 1, 400 Euro/ Muaj Real Deal
10/12/2018 Qera Vila Rr. "Kavajës", Tiranë 200 m2 450 Euro/ Muaj Real Deal
03/12/2018 Qera Zyra Rr. “Mihal Grameno”, Tiranë 30 m² 23, 000 Lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
03/12/2018 Qera Zyra Rr. "Brigada VIII",, Tiranë 95 m² 570 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
03/12/2018 Qera Zyra pranë Shkollës së Baletit, Tiranë 250 m² 1, 500 Euro/ Muaj Gazeta Çelësi
19/11/2018 Qera Dyqan Rr. "Sali Butka", Tiranë 100 m2 650 Euro/ Muaj Real Deal