Abonohuni:

Video Shifra & Fakte

Shendeti i ekonomise

Banka e Shqipërisë publikoi për herë të parë rezultatet financiare kombëtare…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« March 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Ekonomia në fokus all day
2 3
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
8* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Pagat all day
12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme all day
13* Tregtia me Pakicë all day
14 15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
* Statistikat Afatshkurtra all day
16 17
18* Tregtia e Jashtme all day
19* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22 23 24
25* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistikat Fiskale të Qeverisë all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
26 27* Statistikat e Transportit all day
28 29* Huatë all day
* Depozitat all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Ekonomia në Fokus all day
* Kredia për ekonominë all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Produkti i Brendshëm Bruto all day
30 31

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
11/03/2019 Shitje Apartament tek zona e Liqenit, Tiranë 192 m2 250, 000 Euro Dev-Inf
11/03/2019 Shitje Apartament pranë Ministrisë së Arsimit, Tiranë 100.1 m2 129, 000 Euro Dev-Inf
11/03/2019 Shitje Apartament Rr. "Myslym Shyri", Tiranë 90 m2 70, 000 Euro Dev-Inf
25/02/2019 Shitje Apartament Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë 74.8 m2 71, 060 Euro Real Deal
25/02/2019 Shitje Apartament Rr. "Don Bosko", Tiranë 105.5 m2 94, 950 Euro Real Deal
25/02/2019 Shitje Apartament Rr. e Kavajës, Tiranë 87 m2 85, 000 Euro Real Deal
25/02/2019 Shitje Apartament Rr. "Xhanfize Keko", Tiranë 65 m2 58, 000 Euro Real Deal
18/02/2019 Shitje Apartament Rr. "Ismail Qemali", Tiranë 130.3 m² 205, 000 Euro Century 21Albania
18/02/2019 Shitje Apartament Blv. "Gjergj Fishta", Tiranë 147 m² 200, 000 Euro Century 21Albania
18/02/2019 Shitje Apartament Rruga e Barrikadave, Tiranë 74.27 m² 100, 300 Euro Century 21Albania
11/02/2019 Shitje Apartament përballë me Misto Mamen, Tiranë 98 m2 50, 000 Euro Gazeta Çelësi
11/02/2019 Shitje Apartament pranë Oxhakut, Kinostudio, Tiranë 85 m2 65, 000 Euro Gazeta Çelësi
11/02/2019 Shitje Apartament tek 21 Dhjetori, Tiranë 96 m2 105, 600 Euro Gazeta Çelësi
11/02/2019 Shitje Apartament përballë Spitalit Amerikan 3, Tiranë 103.17 m2 65, 000 Euro Gazeta Çelësi
28/01/2019 Shitje Apartament Rruga e Kosovarëve, Tiranë 115 m2 182, 000 Euro Real Deal
28/01/2019 Shitje Apartament Rr. "Islam Alla", Tiranë 64 m2 80, 000 Euro Real Deal
28/01/2019 Shitje Apartament në zonën e ish-Bllokut, Tiranë 55 m2 128, 000 Euro Real Deal
28/01/2019 Shitje Apartament Rr. "Zef Jubani", Tiranë 106 m2 106, 000 Euro Real Deal
21/01/2019 Shitje Apartament Rr. "Muhamed Deliu", Tiranë 117 m2 83, 000 Euro Real Deal