Rritet euro, jeni i qendrueshëm

08/08/2018 9:22 AM 0 komente

Monedha euro avancoi mëngjesin e ditës së sotme kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.1610 euro për dollar amerikanë, duke lënë pas nivelin e saj prej 1.1530 euro për dollarë amerikanë.

Jeni ishte në nivel të qendrueshëm mëngjesin e ditës së sotme kundrejt dollarit amerikan. Ai u këmbye me 111.19 jen për dollar amerikanë.

Indeksi i dollarit amerikan, që e krahasona të me gjashtë prej homologëve më të rëndësishëm të grupit avancoi me 0.1 për qind.

Sterlina u këmbye me 1.2938 sterlina për dollarë amerikanë, duke shkuar kështu në nivelin e saj më të lartë të 11 muajve të fundit.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of