Taksa e sheshtë: çfarë ofron?

13/11/2007 12:00 AM 0 komente

Nga Ekonomikus Për të gjykuar drejt dhe saktë mbi të ashtuquajturën “Taksë e sheshtë” ose 10% tatim mbi fitimin (sepse në fakt sipas ligjit “Për procedurat tatimore në Republikën e Shqipërisë” është tatim), është e domosdoshme të bëhet sqarimi se çfarë përfaqëson në vetvete ky lloj tatimi. Në literaturën profesionale (saktësisht në Kodin Bazë Botëror të Tatimeve ose Basic }orld Tax Code), tatimi mbi fitimin njihet si tatimi korporativ që, në fakt, nuk është gjë tjetër por tatim mbi të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

Jeni i pari për të shkruar një koment!

Notify of
avatar
wpDiscuz