Jeni duke lexuar në: Të Fundit nga Tregjet

Abonohuni:

Bizneset që po mbyllen dhe ato që po lulëzojnë

25 % e subjekteve në Shqipëri janë fermerë, një tregues i peshës së lartë që…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« June 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
          1 2
3* Regjistri Statistikor i Ndërmarrjeve all day
4* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
5 6 7* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
8 9
10* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Pagat all day
11 12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Burra dhe Gra all day
13* Statistikat e Bujqësisë dhe Blegtorisë all day
14* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
15 16
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar I Çmimeve të Konsumit all day
* Tregtia me Pakicë all day
19* Statistikat Afatshkurtra all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22 23
24* Statistikat e Pylltarisë dhe Biodiversitetit all day
25* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Lëvizjet e Shtetasve all day
26* Tregtia e Jashtme e Mallrave sipas Karakteristikave të Ndërmarrjeve all day
27* Ekonomia dhe buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Produkti i Brendshëm Bruto all day
29 30

Brent tregtohet me 64.52 dollarë/ fuçi

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 34 cent ose me 0.5 për qind dhe u…

Dollari bie, jeni rritet

Dollari amerikan humbi pikë mëngjesin e kësaj të marte kundrejt jenit. Ai ra me 0.35 për qind dhe u këmbye me 106.93 dollarë amerikanë për jen, njëkohësisht edhe niveli i…

Bien aksionet europiane

Aksionet europiane shënuan rënie mëngjesin e kësaj të marte. Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 ra me 0.3 për qind, duke shkuar kështu në nivelin e tij më të…

Çmimet e naftës rriten

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të hëne. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 50 cent ose me 0.8 për qind dhe…

Dollari rritet, jeni bie

Dollari amerikan fitoi pikë mëngjesin e kësaj të hëne kundrejt jenit. Ai avancoi me 0.1 për qind dhe u këmbye me 107.395 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit amerikan…

Aksionet europiane shënojnë rritje

Aksionet europiane shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 u rrit me 0.2 për qind. Indeksi i aksioneve S&P 500 u rrit me…

Rriten aksionet aziatike

Aksionet aziatike shënuan rritje mëngjesin e kësaj të hëne. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, u rrit me 0.2 për qind. Indeksi i aksoioneve të Nikkeit, N225, u rrit…

Brent tregtohet me 64.25 dollarë/ fuçi

Çmimet e naftës shënuan një rënie mëngjesin e kësaj të premteje. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 20 cent ose me 0.31 për qind dhe…

Dollari bie, euro rritet

Dollari amerikan shënoi rënie kundrejt jenit mëngjesin e kësaj të premteje duke u këmbyer me 107.045 dollarë amerikanë për jen. Gjatë kësaj jave që lamë pas ai shënoië një rënie…

Vazhdon rritja e aksioneve europiane

Edhe mëngjesin e kësaj të premteje, aksionet europiane shënuan rritje. Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 u rrit me më pak se 0.05 për qind. Indeksi i aksioneve FTSE…

Bien aksionet aziatike

Aksionet aziatike shënuan rënie mëngjesin e kësaj të premteje. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë ra me 0.15 për qind. Gjatë kësaj jave që lamë pas, ky indeks ka…

Çmimet e naftës rriten mbi 3 për qind

Çmimet e naftës shënaun rritje ëmngjesin e  ditës së sotme. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 1.93 dollarë amerikanë, ose 3.1 për qind dhe…

Dollari bie, jeni rritet

Dollari amerikan humbi pikë mëngjesin e kësaj të enjteje kundrejt jenit. Ai ra me 0.5 për qind dhe u këmbye me 107.55 dollarë amerikanë për jen, njëkohësisht edhe niveli i…

Aksionet europiane shënojnë rritje

Aksionet europiane shënuan rritje mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, indeksi i aksioneve Stoxx Europe 600 0.6 për qind, njëkohësisht edhe niveli më i lartë në më shumë se 6…

Rriten aksionet aziatike

Aksionet aziatike shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të enjteje. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, u rrit me 0.92 për qind. Indeksi i aksioneve të Nikkeit, N225, u…

Vazhdon rritja e aksioneve aziatike

Aksionet aziatike shënuan rritje edhe mëngjesin e kësaj të mërkure. Kështu, indeksi i aksioneve MSCI, jashtë Japonisë, u rrit me 1.8 për qind, njëkohësisht edhe rritja e tij më e…

Çmimet e naftës rriten

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të mërkure. Kështu, treguesit referencë të naftës së papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 20 cent ose me 0.3 për qind, dhe…

Dollari bie, jeni rritet

Dollari amerikan humbi pikë mëngjesin e ditës së sotme kundrejt jenit dhe u këmbye me 108.34 dollarë amerikanë për jen. Indeksi i dollarit amerikan që e krahason atë me gjashtë…