Turistët nordikë vijnë me kusht: Nëse nuk u pëlqejnë kushtet në Shqipëri, i hipin avionit dhe …ikin në çast

Nordikët, shans i artë për Shqipërinë por që mund të kthehet në vetëvrasje…. Kjo do të varet nga mënyra sesi do të menaxhohet situata dhe këtu nuk u referohen hoteleve, por infrastrukturës. Inspektorët e agjencive të huaja kanë lënë afat deri në fund të marsit për të mbyllur punimet nëpër rrugë, ose do të nisin negociatat me Rinasin për të zgjatur qëndrimin e avionëve     Nga Nertila Maho   Në datë 11 maj 2018, një avion me turistë nga … Continue reading Turistët nordikë vijnë me kusht: Nëse nuk u pëlqejnë kushtet në Shqipëri, i hipin avionit dhe …ikin në çast