VLERA E KUSHTETUTSHMËRISË

12/11/2018 8:00 AM 0 komente

Nga përplasja e fundit mes Qeverisë dhe Presidencës, mes Parlamentit dhe Presidencës, mes Kryeministrit dhe Presidentit, pra me organet më të larta të shtetit, shqiptarët kanë rastin më të mirë që të kuptojnë se pse sjellja politike krijon gjithnjë kriza dhe pushteti bëhet i pakontrolluar, duke harruar njerëzit. Është shumë domethënëse ceremonia e Inaugurimit të Presidentit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, përtej solemnitetit. Në momentin kur presidenti i ri, i zgjedhur, betohet, atëherë presidenti që largohet bën dorëzimin e […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of