15 masat e parapara në Pakon Fiskale Emergjente

04/05/2020 8:37 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Masa 1 – Pagesa e dyfishtë e vlerës së skemës sociale (3 muaj); Masa 2 – Pagesa shtesë prej 30 eurosh në muaj për të gjithë përfituesit e skemave sociale dhe pensionale nën 100 euro (3 muaj); Masa 3 – Mbështetja financiare për shoqëritë tregtare që janë në vështirësi financiare si rezultat i situatës emergjente, dhe atë: (a) Mbulimi i shpenzimeve të pagave mujore të punonjësve në vlerë prej 170 euro (2 muaj) (b) Subvencioni i qirasë deri në […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of