20 destinacionet më të dashura për të kaluar muajin e mjaltit sipas Pinterest

02/12/2020 5:02 PM 0 komente

Muaji i mjaltit përfaqëson një nga momentet më të bukura në jetën e një çifti, që kujtohet gjithnjë, me foto për t’u vënë në kornizë, me momente për t’ua treguar miqve dhe fëmijëve që do të vijnë, falë asaj atmosfere unike dhe të papërsëritshme.

Por cilat janë destinacionet më të njohura për të kaluar muajin e mjaltit? Kësaj pyetje i përgjigjet tour-operatori Kuoni (pjesë e Der Touristik, divizioni i udhëtimeve i Rewe Group), nëpërmjet medias sociale Pinterest.

 

Ku të shkosh për muaj mjalti? Bashkëshortët e ardhshëm frymëzohen nga Pinterest

Edhe pse pandemia i ka detyruar pak të gjithë të shtyjnë planet e udhëtimeve, dëshira për të udhëtuar nuk është zbehur, mbi të gjitha nëse udhëtimi është kurorëzimi i një bashkimi të ri. Një nga instrumentet e të sapomartuarve për t’u frymëzuar dhe për të planifikuar udhëtimin e ëndrrave është platforma sociale Pinterest, që e mbështet aktivitetin në ndarjen e imazheve. Kuoni identifikoi destinacionet më romantike për muajin e mjaltit, duke analizuar në Pinterest dhjetëra mijë imazhe kushtuar “honeymoon”.

“Pinterest dhe planifikimi i dasmës ecin dorë për dore. Ai është një burim me të vërtetë i vlefshëm për të fituar njohuri të mëdha se ku janë vendet më të ëndërruara për destinacionet e muajit të mjaltit në botë”, tha Rachel O’Reilly, drejtuese e Komunikimeve në Kuoni. “Shpresojmë që ky hulumtim të frymëzojë çiftet që po kërkojnë të bëjnë  udhëtimin e jetës.”

Sipas kësaj metodologjie, Kuoni ia doli të identifikojë 20 destinacionet më të mira….

1.Bali, me 998 borde Pinterest të dedikuara

 

2.Itali, me 997 borde Pinterest të dedikuara

 

3.Hawaii, me 992 borde Pinterest të dedikuara

 

4.Maldive, me 981 borde Pinterest të dedikuara

 

5.Irlandë, me 980 borde Pinterest të dedikuara

 

6.Tajlandë, me 980 borde Pinterest të dedikuara

 

7.Meksikë, me 949 borde Pinterest të dedikuara

 

8.Greqi, me 757 borde Pinterest të dedikuara

 

9.Indi, me 734 borde Pinterest të dedikuara

 

10.Kosta Rika, me 729 borde Pinterest të dedikuara

 

11.Japoni, me 717 borde Pinterest të dedikuara

 

12.Xhajmajka, me 699 borde Pinterest të dedikuara

 

13.Zelandë e Re, me 601 borde Pinterest të dedikuara

 

14.Francë, me 500 borde Pinterest të dedikuara

 

15.Islandë, me 499 borde Pinterest të dedikuara

 

16.St. Lucia, me 477 borde Pinterest të dedikuara

 

17.Aruba, me 442 borde Pinterest të dedikuara

 

18.Bahamas, me 417 borde Pinterest të dedikuara

 

19.Spanjë, me 415 borde Pinterest të dedikuara

 

20.Fiji, me 408 borde Pinterest të dedikuara

Burimi: Forbes

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of