2019-a shënoi rritje të çmimeve të pronave

20/01/2020 10:39 PM 0 komente

Flet Jonian Antoni, Century 21   Si e prisni tregun e pasurive të paluajtshme në vitin 2020? Tregu i pasurive të paluajtshme ishte shumë mirë në 2019-ën. Përgjithësisht kërkesa dhe oferta ishin të barazuara dhe kjo ka ndikuar në një rritje të vogël të çmimeve të barabartë me rritjen ekonomike shqiptare, themi 2-3% nga viti mëparshëm. Në 2020-ën presim të ketë të njëjtin ritëm si 2019, e një rritje të vogël të çmimeve të barabartë me rritjen ekonomike nëse do […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of