Edhe Holanda hap dyert pa kriter vaksine e testi

23/06/2021 7:56 PM 0 komente

Pas Austrisë edhe Hollanda ka njoftuar se heq të gjitha kufizimet për pasagjerët shqiptarë me pasaporta biometrike që udhëtojnë në Hollandë, duke filluar nga data 24 Qershor 2021.

Nuk ka ssnjë kriter testi dhe  asnjë kriter vaksine

I vetmi kriter, pêr qytetarët shqiptarë që udhëtojnë në Hollandë, êshtë që të plotësojnë Formën e Deklaratës së Shëndetit. Formën e gjeni të listuar në këtë link:

https://www.government.nl/documents/publicati ons/2020/07/07/information-for-passengers flying-to-and-from-the-netherlands

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of