5 nivelet hierarkike sipas collins

22/09/2007 12:00 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint 3  .! /12 . Ndërton një imazh madhështie duke u nisur nga një ndjenjë egoizmi dhe dëshire profesionale. 4    . Nxitja e ecurive të standardeve të larta. Pasja e një vizioni të qartë dhe krijimi i situatave katalizuese për të pasur situata të qarta dhe të qenësishme. 5 "%  Të organizojë njerëzit dhe burimet për të arritur objektiva të qarta dhe efikase në një kohë të papërcaktuar. 6   *2   2 […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of