5 qytetet më të mira dhe më të këqija për gratë sipërmarrëse

14/08/2019 12:59 PM 0 komente

Sipas një studimi të fundit të kryer nga Fitsmallbusiness, edhe pse ka pasur progres të madh, gratë sipërmarrëse vazhdojnë të  ndihen të nënvlerësuara në krahasim me burrat, veçanërisht në industrinë e teknologjisë dhe C-suite. Sipas këtij studimi rreth 67% e grave sipërmarrëse e kanë pohuar një fakt të tillë.

Duke u bazuar në faktorë si fuqia blerëse (20%), mjedisi i startup-eve (20%), cilësia e jetës (20%), mundësia e burimeve dhe financimi (15%), siguria (15%) dhe norma e taksës së korporatës (10%), Fitsmallbusiness rendit më poshtë 5 qytetet më të mira dhe më të këqija për 2019, për gratë sipërmarrëse.

5 qytetet më të mira për të punuar për gratë sipërmarrëse:

Austin, Teksas (82.2)

San Diego, Kaliforni (74)

Dallas, Teksas (73.9)

Columbus, Ohio (72)

Raleigh, Karolina e Veriut (69.9)

5 qytetet më të këqija për të punuar për gratë sipërmarrëse:

Albuquerque, Meksikë (25.5)

Detroit, Miçigan (32.1)

Milwaukee, Wiskonsin (32.3)

Miami, Florida (33.1)

Philadelphia, Pensilvani (39.6)

 

Burimi: TechRepublic

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of