90 mln euro TVSH nuk mblidhen

02/09/2019 8:17 AM 0 komente

Shqipëria, të paktën teorikisht, ka mundësi të arkëtojë nga TVSH edhe rreth 90 milionë euro, ose rreth 11 miliardë lekë. Ky vlerësim sasior është bërë nga një studim shkencor i INSTAT që mban autorësinë e ekspertit Ermir Liço, por jo qëndrimin zyrtar të institucionit. Sipas matjeve të referuara në studim, hendeku i TVSH-së në vitin 2018 ishte rreth 11 miliardë lekë dhe në terma relativë është 7,75%. Hendeku përfshin një numër të madh të transaksioneve dhe aktiviteteve që duhet të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of