99% e bizneseve shqiptare, menaxhim primitiv

24/06/2019 1:31 PM 0 komente

Një vrojtim i Bankës Botërore te bizneset e vogla dhe të mesme që përbëjnë 99% të totalit të bizneseve në vend, gjeti se ato operojnë në mungesë të plotë të praktikave të menaxhimit financiar dhe në përgjithësi, me intuitë. Gjysma e sektorit është në informalitet dhe pjesa e informalizuar ka menaxhim primitiv   Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në Shqipëri zënë 99% të totalit të bizneseve, kontribuojnë me 81% në totalin e punësimit dhe kontribuojnë në 67% të qarkullimit, […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of